A Kávé Világnapja 2020 szeptember 29.

2020 szeptember 28,29,30.-án minden webáruházunkban történő vásárlás után egy 10% -os kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba. A kuponokat a megvásárolt termékekkel együtt küldjük ki.

Kávé világnapja kupon - Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy a Kávé világnapja alkalmából kapott kupon felhasználása elött, figyelmesen olvassa el a jelen felhasználási feltételeket.

 

 

A kupont 2020 10.01. és 2020 10.31. között, kizárólag a dallmayrkave.hu webáruház felületén lehet felhasználni, kávé termékek és kiegészítők (pohár, csésze, kanál, váza, táska, stb.) vásárlása esetén. Más termékekre nem vonatkozik, más akciókkal nem vonható össze.

Kupon beváltása:

Október 1. - október 31.-e között látogasson el webáruházunkba. Válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket és fizetésnél a megrendelés összeg alatt található kuponkód ellenörző box-ba, írja be a kuponkódot. Ezután a rendszer levonja a -10% kedvezményt minden olyan termékből amire teljesülnek a feltételek.

Fontos!

A kuponkód megadásánál fontos a kis és nagybetűk közti különbség!

Egy vásárlás alkalmával, egy kupon használható fel.

A kupon kávé termékek és kiegészítők vásárlása esetén érvényesíthető, más termékekre nem érvényes, más akciókkal nem vonható össze.

A fel nem használt kupon a fenti dátum után nem használható fel, kézpénzre nem váltható, nem hosszabbítható.

A Weboldal tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a kuponok beváltásának feltételeit, bármikor módosítsa, szüneteltesse, illetve véglegesen megszüntesse.