Csokoládék

A Demeter Chocolate egy családi vállalkozás, amely prémium kategóriás csokoládé termékeket gyárt, azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a finom desszerteket, csokoládékat, bonbonokat. Csokoládéik saját üzemünkben, kézzel készítik és csomagolják.
Csokijaik több nagy nemzetközi (Great Taste, International Chocolate Awards) és hazai (Magyar Kézműves Remek) versenyen is előkelő helyezést értek el.
Termékeik belga Callebaut csokoládékból készülnek, mely cég mögött több mint 100 éves szakmai tapasztalat áll, további alapanyagaik minőségi hazai alapanyagokból, illetve olyan kíváló kézművesektől szerzik be, mint a Sárréti Chilifarm vagy a Csúzi Pincészet.
Tovább
TUDTA?
“Minden egyes prémium csokoládé megvásárlásával az esőerdők fennmaradása mellett teszi le a voksát. A kakaófa egy olyan varázslatos növény, ami csak az esőerdőben képes termést hozni. A kakaó illata nem csak nekünk, embereknek, hanem az állatok számára is ellenállhatatlan csábítás. Egy kakaófa ültetvény több, mint 400 madárfaj kedvenc élőhelye. Ahhoz, hogy ezek az állatfajok fennmaradjanak fontos, hogy a farmerek az olcsó kaucsuk termelés helyett inkább a kakaó termesztést válasszák. Ha ÖN is fontosnak tartja az esőerdők és 400 különleges madárfaj megmentését, vásároljon prémium csokoládét.” – Demeter Chocolate
Tovább