Egy korty pozitív energia minden nap

Szálas teák: mit érdemes tudni róluk?
14
Szept

Ön is kedveli az ízletes teákat, de a konyhaszekrényében csak filteres teák találhatóak? Itt az ideje megismerkednie a szálas teákkal, mert a teázás új dimenziói nyílhatnak így meg Ön előtt!

A Dallmayr kávékról bővebben
14
Szept

A Dallmayr kávék több, mint 300 évre nyúlnak vissza, hiszen a cég az 1700-as évben kezdte meg működését, ekkor még nem ezen a néven. Egy Stammhaus néven bejegyzett delikát üzletről van szó, amelyet egy bizonyos Christian Reitter alapított, majd ezt az üzletet 1870 környékén Alois Dallmayr vásárolta meg, és át is nevezte. Nem maradt azonban sokáig a tulajdonában, ugyanis 25 év múlva, 1895-ben eladta Therese Randlkofernek. A cég története innen emelkedett a mostani magasságokig, Therese ugyanis rendkívüli üzleti érzékkel és jó kapcsolatokkal megáldott asszony volt: a vezetésével a cég a bajor királyi ház és a német császári udvar udvari szállítója lett.

Hidegen csurgatott kávé: nem csak nyáron élvezetes!
14
Szept

Aki szereti a kávét, forrón issza – ez egy olyan kijelentés, ami sok kávérajongónál jelenti az alfát és ómegát, azonban a nyári kánikulában sokkal jobban esik valami, ami jéghideg. Ez komoly dilemma, hiszen a kávé alapvetően ténylegesen forrón a legjobb, de kinek van kedve valami meleget inni, amikor a külső hőmérséklet meghaladja a 30°C-ot? Nos, erre a problémára született megoldásként a jeges kávé!

Dallmayr Gran Verde Bio kávék
28
Aug

Augusztustól, 6 új termékkel bővült kínálatunk!