Egy korty pozitív energia minden nap

Dallmayr tea rendeléssel nem marad kedvenc teája nélkül!
12
Okt

A teázásra mindig van jó alkalom, de a hűvösebb idő azokat is a teás dobozok köré csalogatja, akik nem fogyasztanak teát napi szinten. A teázás igazi élményét csakis minőségi teák fogyasztásával lehet megtapasztalni. A válogatott tealevelekből, elismert ültetvényekről származó teákból készült termékek senkinek nem okoznak csalódást.

A tea webáruházunkban immunerősítéshez is talál frissítőt!
11
Nov

A filteres teák kedvelője? A tea webáruházunkban minőségi termékeket talál, olyanokat is, amik nemcsak ízükkel, hanem gyógyhatásukkal is segítik egy nehezebb évszak átvészelését.

A kapszulás kávé dícsérete!
11
Nov

A kávé szinte minden háztartásban megtalálható, mert a reggeli ital és a vendégváró frissítő, a napközben elfogyasztott élénkítő elkészítésének alapvető hozzávalója. Régen minden kamrában és konyhapolcon ugyanabban a formában, szemes vagy őrölt változatban várta a kávé, hogy lefőzzék, ízesítsék és elfogyasszák. Ma már szélesebb a termék kínálat, mert instant és kapszulás formában is lehet kávét vásárolni.

A Dallmayr webshop ünnepi alkalmakra is jó választás!
11
Nov

Érkeznek az ünnepek, a téli időszak jócskán tartogat piros betűs dátumokból ünnepelni valót. A jó kívánságok, na és a kisebb-nagyobb meglepetések se maradhatnak el ilyenkor. A családi körben megtartott ünneplés mellett a kollégákat, ismerősöket, barátokat is illik meglepni egy kis ajándékkal.