Kézműves tejcsokoládé eperrel, piros és feketeribizlivel

Kézműves tejcsokoládé eperrel, piros és feketeribizlivel

Kézműves tejcsokoládé eperrel, piros és feketeribizlivel

Raktáron 
990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Allegének: tejpor, szójalecitin

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, tejpor, emulgálószer: liofilizált pirosribizli, feketeribizli, eper, természetes vanília

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!