Kézműves tejcsokoládé eperrel, piros és feketeribizlivel

Kézműves tejcsokoládé eperrel, piros és feketeribizlivel

Kézműves tejcsokoládé eperrel, piros és feketeribizlivel

Nincs raktáron
990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az akcióban szereplő termékünk rövid szavatossági idővel rendelkezik:

2020.09.20.

Ajánlatunk a készlet erejéig, korlátozott mennyiségre vonatkozik!

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Allegének: tejpor, szójalecitin

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, tejpor, emulgálószer: liofilizált pirosribizli, feketeribizli, eper, természetes vanília

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!