Sós-karamellás kézműves tejcsokoládé

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Sós-karamellás kézműves tejcsokoládé

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

 

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Státusz
ÚJ    
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés