Kézműves fehércsokoládé meggyel, mákkal és dióval

Kézműves fehércsokoládé meggyel, mákkal és dióval

Kézműves fehércsokoládé meggyel, mákkal és dióval

Raktáron 
990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Selymes, lágy fehércsokoládé 34,6%-os kakaóvaj tartalommal és valódi, természetes vaníliával.

Egyik legnépszerűbb fehér csokoládé, mely úgy készűlt, hogy a nagyi frissensült rétesének illatával csábítson el egy kis szünetre.

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

 

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Allegének: dió, szójalecitin, tejpor

Összetevők: cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, liofilizált málna, dió, mák, természetes vanília

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!