ÚJ

Kézműves étcsokoládé meggyel, és rózsával

Kézműves étcsokoládé meggyel, és rózsával
ÚJ

Kézműves étcsokoládé meggyel, és rózsával

Raktáron 
990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biztos, hogy ehető a rózsa?

Habár többségünk elsősorban szépsége és fenomenális illata miatt kedveli a rózsákat, az íze épp olyan lenyűgöző mint az illata. A rózsák családja (rosacaea) közel áll az almák, meggyek, barackok, mandulák családjához, amiket biztos kóstolt már.  Ráadásul a rózsa édeskés íze tökéletesen passzol a magas kakaótartalmú étcsokoládéhoz.

 

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

 

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Allegének: szójalecitin

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, rózsa darabkák, liofilizált meggy

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

TOP termékek