Kézműves étcsokoládé ibolyával, mandulával és pirosribizlivel

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Kézműves étcsokoládé ibolyával, mandulával és pirosribizlivel

Tényleg ehető az ibolya?
A méltán népszerű ibolyáról kevesen tudják, hogy valójában mind a virágja, mind a levele ehető. Nemcsak gyönyörködhetünk szépségében, de még az orrunkat  és az ízlelőbimbóinkat is elkápráztatja. Salátát, jégkockát, vagy akár bármilyen édességet feldob frissítő ízével.

 

Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

 

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Allegének: szójalecitin, mandula

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, kandírozott ibolya, mandula, liofilizált pirosribizli és természetes vanília

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Státusz
ÚJ    
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés